Friday, February 21, 2014

KAMI BERPINDAH KEPADA BLOG AHLI SUNNAH KOTA KINABALU

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Segala puji bagi Allah kami memujiNya, kami memohon pertolongan kepadaNya, kami memohon ampunan kepadaNya, dan kami bertaubat kepadaNya. Kami berlindung kepada Allah dari keburukan diri-diri kami dan dari keburukan amalan-amalan kami. Barangsiapa yang diberi hidayah olehNya maka tiada siapa yang akan dapat menyesatkannya dan barangsiapa yang disesatkanNya maka tiada siapa yang akan dapat memberinya hidayah. Kami bersaksi bahawa tiada tuhan yang berhak diibadati melainkan (hanya) kepada Allah yang Maha Esa yang tiada sekutu bagiNya dan kami bersaksi bahawa (Nabi) Muhammad adalah hambaNya dan utusan/pesuruhNya.

Amma ba'du:

Atas sebab-sebab tertentu, maka kami terpaksa berpindah alamat blog lama kami "Ahlus Sunnah Sabah" di alamat:

Lihat Print Screen di bawah:Kepada alamat blog baru kami iaitu "Ahli Sunnah Kota Kinabalu" di alamat:

Lihat Print Screen di bawah
Blog baru masih dalam proses pembikinan lagi. Namun kandungannya sama sahaja dengan blog lama. Oleh itu, blog ini (lama) kami kekalkan untuk beberapa tempoh tertentu sehingga apabila blog baru telah stabil, maka blog lama ini akan kami hapus (delete), demi untuk menjaga daripada pertembungan antara blog lama dan blog baru. 

Semoga dengan kehadiran blog baru Ahli Sunnah Kota Kinabalu akan memantapkan dan mengukuhkan lagi dakwah kepada manhaj salaf di Sabah ini.
Wallahua'lam

No comments:

Post a Comment